27.07.2009 ATATÜRK PARKI PARK CAFE HİZMETİNİZDE ÇAY 1,00 TL TÜRK KAHVESİ 2,00 TL NESCAFE 1,50 TL COLA ŞİŞE 1,00 TL |
01.11.2008 BARIŞ FM 101.0 RADYO KEYFİNİZ |
S.S. Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurulu 16 Ocak 2010 Cumartesi günü Karacaoğlan Kütüphanesi toplantı salonunda gerçekleşti. Kongreye Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kazım Barışık ve Çevre ilçelerin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koperatifinin Oda Başkanları katıldı. Kongrede konuşan Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kazım Barışık: “Her zaman olduğu gibi bugün yine bütün esnaf arkadaşlarımızla birada olmaktan mutluluk duyuyorum. Aramızda bakanlık temsilcilerimizde bulunmaktadır. Kongremiz Kozan’a hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.
S.S. Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Ulutürk yaptığı konuşmada: “Bugün aramızda olan Sayın Kazım Barışık’a, Çevre il ve ilçelerden gelen kooperatif başkanlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan çok değerli üyelerimize teşekkür ederim. Umarım kongremiz Kozan’ımıza hayırlı uğurlu olur. Katılan herkese teşekkürü yürekten bir borç bilir, saygılarımı sunarım.” Dedi.
Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Oylama sonunda mevcut Başkan Mehmet Ulutürk yeniden S.S. Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Başkanı oldu.
Mehmet Ulutürk’ün yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Niyazi Aybaş, İsmail Sürer, Ahmet Tavşanoğlu, Cezmi Kandemir, Olgun Arslan, Sabahattin Şener. Yedek Üyeler: Zafer Kara, Bünyamin Akbulut, Raşit Bozdoğan, İbrahim Yalçıntaş, Saffet Ağca, Ahmet Yıldız ve Ahmet Hacıoğlu.